Aanbod

Voor Uitleg over Numerologie, Transformatiewerk Aquariusenergie en Regressietherapie (in nieuwe vorm, de Aquariuswijze), zie
http://www.stroomvangoud.nl/uitleg/.
—————————————————————-

Aanbod
Transformatiewerk Aquariusenergie en
Regressietherapie (op de Aquariuswijze):

scroll een stukje naar beneden (onder Aanbod Numerologie).
—————————————————————-

Aanbod
Numerologie
Je geboortedatum, die kun je beschouwen als een gids door je leven. De getallen in je geboortedatum bieden via numerologie de mogelijkheid om meer inzicht in jezelf te krijgen.
–   De kosten voor een individuele afspraak zijn 60 euro. Een afspraak duurt ongeveer 90 minuten.
–   Je kunt er ook voor kiezen zelf een groep samen te stellen van minimaal 4, maximaal 6 personen voor een bijeenkomst waarin jullie kunnen kennismaken met numerologie en waarin diegenen die willen, hun geboortedatum kunnen inbrengen voor een eerste blik.
De kosten zijn 15 euro p.p. (inclusief koffie/thee/sap/water en iets lekkers).
De bijeenkomst kan plaatsvinden in mijn praktijkruimte of op een zelfgekozen locatie. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend en overdag of ’s avonds.
–   Stroom van Goud organiseert ook kennismakingsbijeenkomsten numerologie met open inschrijving. De eerstvolgende kennismakingsavonden vinden plaats op dinsdag 6 oktober en woensdag 21 oktober 2020. Voor meer informatie, zie http://www.stroomvangoud.nl/agenda/
–   Een lezing op locatie over numerologie behoort ook tot de mogelijkheden. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend en overdag of ’s avonds.
–   In september 2020 (vol geboekt!) en in januari 2021 start een opleiding Numerologie. Voor meer informatie, zie http://www.stroomvangoud.nl/agenda/
—————————————————————-

Aanbod
Transformatiewerk Aquariusenergie en
Regressietherapie (in nieuwe vorm, de Aquariuswijze)
De transformatie van de aura naar het Aquariustijdperk vindt plaats door het verbreden van de (7) chakra’s. Er kunnen maximaal 2 chakra’s per afspraak verbreed worden. Dit betekent dus dat er 4 afspraken nodig zijn, waarbij er telkens minimaal een nacht zit tussen 2 afspraken in. Het is van belang dat de 4 afspraken binnen 49 dagen plaatsvinden.
Na de transformatie van het derde chakra kan gestart worden met regressie.

De kosten voor de 4 afspraken zijn:
afspraak 1: kennismakingsgesprek (met inzet van numerologie) en verbreden 2 chakra’s (60 euro)
afspraak 2: verbreden 2 chakra’s en regressie (60 euro)
afspraak 3: verbreden 2 chakra’s en regressie (60 euro)
afspraak 4: verbreden 1 chakra en regressie (60 euro)
Dit houdt in dat de totale kosten 240 euro zijn.
Een afspraak duurt ongeveer 90 minuten.

Na het traject van bovenstaande 4 afspraken kan met aanvullende regressies nog intensiever aan de slag gegaan worden met het opruimen van blokkades.
De kosten voor een afspraak voor regressie zijn 60 euro. Een afspraak duurt ongeveer 90 minuten.
Zoals uitgelegd bij “Uitleg” (http://www.stroomvangoud.nl/uitleg/), hoeft bij mensen die geboren zijn op of na 1 januari 2000, geen transformatie plaats te vinden en kan meteen aan de slag gegaan worden met een volledige afspraak voor regressie.

Het is mogelijk alleen de auratransformatie te doen, zonder direct te starten met regressie. De kosten hiervoor zijn 25 euro per chakra, een totaalbedrag van 175 euro, een standaard bedrag dat op de opleiding is vast gesteld. Er kan dan eventueel op een later tijdstip gestart worden met regressie.
Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar het combineren van de auratransformatie met regressie.
—————————————————————-

De afspraken vinden plaats in mijn praktijkruimte in Stramproy (gemeente Weert). Wil je onverhoopt een afspraak verzetten, meld dit dan minimaal 24 uur van te voren, anders kan de afspraak in rekening worden gebracht. 

Met hartelijke groetjes,
Daniëlle Bongers
(voor meer informatie over mij, zie http://www.stroomvangoud.nl/over-mij/)
stroomvangoud@hotmail.com
0031 – (0)6 – 5586 2196

Bezoekadres (alleen op afspraak):
Horsterweg 57
6039 GC
Stramproy (gemeente Weert)

KvK-nummer: 64890643
—————————————————————-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *