Geschiedenis

De grondlegger van de numerologie van het pentagram is Hans Müller (Merzig, Duitsland, 1898-1985). Hij heeft in de jaren zestig van de vorige eeuw dit systeem ontdekt/ontwikkeld.
Gerard Huige (Raalte, Nederland, geboren in 1948) heeft dit systeem verder uitgewerkt.
Corrie Lugtenberg (Rheden, Nederland, geboren in 1954) heeft de kennis van de numerologie van het pentagram eind vorige eeuw overgedragen gekregen van Gerard Huige en ontwikkelt deze sindsdien door in het Aquariustijdperk.
In 2007 heeft zij samen met Cor Roest een bijzondere ervaring opgedaan van waaruit het transformatiewerk Aquariusenergie en regressietherapie (op de Aquariuswijze) ontstaan is (http://www.de-bron-cl.nl/?De_nieuwe_Aquarius_Energie%26nbsp%3B2012:Prachtige_verschijningen).
De combinatie van de numerologie van het pentagram, transformatiewerk Aquariusenergie, regressietherapie (op de Aquariuswijze) en energetische atlascorrectie ontwikkelde zich vervolgens. De numerologie wordt gebruikt in de regressietherapie, een unieke combinatie. En regressie wordt gebruikt in combinatie met de energetische atlascorrectie, tevens een unieke combinatie.
Daniëlle Bongers (http://www.stroomvangoud.nl/overmij-contact/) is in 2015 in aanraking gekomen met deze kennis, heeft opleidingen hierin gevolgd bij Corrie Lugtenberg en neemt deel aan intervisiedagen bij haar.
________________________________________
Cor Roest (Rheden, Nederland, geboren in 1954) voert praktijk in kleurentherapie (volgens Brooker, Nieuw Zeeland) en energetische atlascorrectie. Tevens doet hij energetische huisreinigingen.
(https://www.de-bron-cl.nl/?Kleurentherapie_en_atlascorrectie)
________________________________________
De Bron in Rheden is tevens een verkooppunt van de hqr-card (harmonic quantum resonance). Deze kaart beschermt (je lichaam) tegen elektromagnetische straling zoals 2G, 3G, 4G, 5G, WiFi , et cetera.
Voor meer informatie, zie https://www.hqrcard.nl/.
________________________________________