Energetische atlascorrectie met regressie

Wat is de atlas?
De atlas is je bovenste nekwervel. De atlas draagt het hoofd en is als het ware de poort naar de rest van je lichaam. De atlas zorgt voor de ophanging, balans en spierspanning van je wervelkolom en je gehele skelet. Hij is dus direct verantwoordelijk voor een goede houding van je hele lichaam.
Je schedel maakt verbinding met je wervelkolom via de atlas. Je schedel heeft twee knobbelvormige uitsteeksels aan de onderkant. Deze uitsteeksels moeten precies in de komvormige vlakjes van je atlas vallen, voor balans.

Als de atlas (net) niet in zijn natuurlijke positie staat, dan staat de schedel niet meer loodrecht op de wervelkolom. In deze situatie verschuift het zwaartepunt van het lichaam. Het lichaam gaat vervolgens proberen om de scheefstand van de atlas te compenseren, waardoor allerlei klachten kunnen ontstaan.

Voorbeelden van oorzaken van scheefstand van de atlas
– forse manipulaties aan het hoofd bij de geboorte
– ongelukken
– hard vallen
– flink stoten van het hoofd
– whiplash
– constante nekspanning als gevolg van langdurige stress
– verkeerde houding tijdens een operatie

Voorbeelden van klachten door scheefstand van de atlas
Fysiek:
– nekklachten
– schouderklachten
– rugklachten
– geblokkeerde wervelkolomzenuwen
– bekkenklachten
– heupklachten
– knieklachten
– enkelklachten
– beenlengteverschil (door bekkenscheefstand)
– scheefstand van het lichaam
– oorsuizingen
– wazig zicht
– hoofdpijn
– kaakproblemen
– knarsetanden
Psychisch:
– emotionele disbalans
– veel ‘in het hoofd zitten’
– onrust

Energetische atlascorrectie met regressie (op de Aquariuswijze)
Binnen praktijk Stroom van Goud wordt een energetische atlascorrectie uitgevoerd waardoor een diepgaande ontspanning van de nekspieren plaatsvindt en waardoor de atlas weer zijn juiste positie kan innemen. Er wordt geen gebruik gemaakt van kraken of manipuleren (dus ook geen gebruik van een apparaat).
De behandeling vindt plaats in buikligging op een behandeltafel, met kleding aan.

In je onderbewustzijn ligt de dieperliggende oorzaak (in een vorig leven) opgeslagen, die de scheefstand van de atlas (opnieuw) veroorzaakt.
Na de energetische atlascorrectie vindt daarom, aansluitend in dezelfde afspraak, een regressie (op de Aquariuswijze) op dit onderwerp plaats, zodat de dieperliggende oorzaak opgeruimd wordt.
–  Bij mensen die geboren zijn voor 1 januari 2000, houdt dit in dat vóór de energetische atlascorrectie de transformatie van het aura (volledige afstemming op het Aquariustijdperk) plaats vindt.
–  Bij mensen die geboren zijn op of na 1 januari 2000, is geen transformatie van het aura nodig.
–  Bij kinderen tot en met 11 jaar, vindt de regressie plaats via de ouder die zijn/haar aura heeft laten transformeren of via de ouder die geboren is op of na 1 januari 2000.
Voor meer uitleg over de transformatie van het aura en regressie, zie http://www.stroomvangoud.nl/transformatiewerk-regressietherapie/

Heb jij een atlascorrectie nodig?
Je kunt dit zelf afleiden aan de fysieke en psychische klachten in combinatie met de oorzaken van een atlasscheefstand, zoals bijvoorbeeld hierboven benoemd.
Aanvullend is het zo dat je geboortedatum in de numerologie van het pentagram zoals ik die toepas, laat zien of een energetische atlascorrectie met regressie zeker op zijn plek is.
Soms is het zo dat het niet te zien is in het pentagram maar dat er wel zeker een ernstig vermoeden bestaat. Dan is het mogelijk om via mij op een andere manier uitsluitsel te krijgen van wel of geen scheefstand van de atlas bij jou.
Voel je vrij mij hierover te benaderen en meer informatie in te winnen.
Hoezo is dit te zien middels de numerologie van het pentagram?
De getallen in je geboortedatum zijn geen toeval en zo is ook je pentagram geen toeval. Het duidt je sterke punten, ontwikkelpunten en ook je blokkades. Op zowel geestelijk, psychisch en fysiek vlak. Deze blokkades hebben hun oorzaken in het verleden en zijn nu aanwezig om je ervan bewust te maken dat deze opgelost mogen worden.
Voor meer informatie, zie http://www.stroomvangoud.nl/numerologie/

Proces na de energetische atlascorrectie
Op het moment dat de atlas weer in zijn juiste, natuurlijke positie staat, gaat het lichaam vanzelf aan het werk om weer een natuurlijk evenwicht te bereiken. Dit is het zelfhelende vermogen van het lichaam.
Het is verschillend per persoon hoe dit verloopt. Logisch is dat er mogelijk reacties kunnen optreden. Bijvoorbeeld doordat je skeletspieren zich moeten aanpassen aan de ‘nieuwe’, natuurlijke houding van je lichaam. Tijdelijke vermoeidheid kan hierdoor ook optreden.

Uitwerking van de energetische atlascorrectie met regressie
Fysiek:
– vermindering of volledige genezing van de fysieke klachten
Psychisch:
– je sterker en krachtiger voelen
– je rustiger voelen
– je meer in balans voelen
– je geland/geaard voelen
Spiritueel:
De atlas ligt pal op het energiekanaal van de chakra’s van het hoofd en die lager in het lichaam. De atlas is als het ware de poort tussen de kosmos en je hartchakra.
Een juiste positie van de atlas heeft dan ook energetische gevolgen. Het brengt een dieper spiritueel bewustzijn met zich mee. Je spirituele bewustzijn kan zich hierdoor optimaal ontplooien in combinatie met de transformatie van je aura (volledige afstemming op het Aquariustijdperk, zoals gedaan vóór de energetische atlascorrectie, indien je geboren bent voor 1 januari 2000) en regressies (op de Aquariuswijze).

Aanbod
Het betreft een eenmalige behandeling voor de rest van je leven.
De kosten zijn 80 euro (inclusief regressie op de dieperliggende oorzaak) voor personen van 12 jaar en ouder.
De kosten zijn 40 euro (inclusief regressie op de dieperliggende oorzaak) voor kinderen tot en met 11 jaar.
Kinderen van 12 jaar en ouder zijn meestal in staat zelf een regressie te doen.
Bij kinderen tot en met 11 jaar kan regressie voor het kind plaatsvinden via de ouder van wie het aura getransformeerd is of bij de ouder die geboren is op 1 januari 2000 of daarna.

Disclaimer
Voor alle duidelijkheid: een atlascorrectie is geen alternatief voor een diagnose of medische behandeling. Ziektes worden hier niet mee genezen. Wel geef je je lichaam de kans om een zelfgenezingsproces in gang te zetten.
________________________________________

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *